Adresa: Str. Avicolei, intrarea 14, nr.2, sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu, 087151

recomandate

Tastatura Gaming – RoTech

Posted on by pcnetcom

(cod:50227)

RoTech va pune la dispozitie diverse modele de tastaturi eficiente si performante pentru PC-urile pe care le detineti. Tastatura este o componenta hardware periferica a calculatorului care ii permite utilizatorului sa introduca date in unitatea centrala (si aici ne referim la cifre, litere, semne specifice) prin simpla apasare a tastelor din care este compusa.

Tu ce tastatura alegi?

Tastaturile cele mai utilizate pe plan mondial sunt cele de tip Qwerty (tari anglofone) si Qwertz. Tastele din componenta tastaturii are un numar de identificare denumit „cod de scanare”, la receptionarea caruia calculatorul face conversia in logica binara intre numarul primit si codul ASCII.

In functie de caracteristicile pe care le detin tastaturile, ele se impart in mai multe categorii, dupa cum urmeaza: tastaturi ergonomice, tastaturi standard, tastaturi fara fir, tastaturi multimedia, tastaturi speciale.

Despre tastatura

O tastatura este foarte usor de utilizat, fiind necesara doar apasarea tastelor sale, aproape la fel cum se procedeaza si in cazul masinilor de scris mecanice sau electro-mecanice.

Compania RoTech comercializeaza printre alte modele, tastatura cu design logo stilizat cu lumina de fundal. Aceasta varianta va ofera posibilitatea de a apasa butonul scroll lock pentru functia de on/off. Tastatura respectiva foloseste siliciu lichid astfel incat atingerea devine cu mult mai confortabila si mai eficienta. De asemenea, stratul conductiv pe care il utilizeaza este impermeabil, la fel ca si design-ul de 4 stele, mult mai sigur.

Achizitioneaza tastatura pentru PC-ul tau de la RoTech!

Tehnologia folosita este de ultima generatie, contribuind la crearea unei stari de confort in momentul in care alegi sa petreci timpul liber jucand diferite jocuri. Este dotata cu Switcher special USB pentru jocuri, extrem de util si de sensibil ce creste placerea momentului de divertisment.

Butoanele pentru imprimare laser nu isi pierd niciodata culoarea astfel ca aspectul sau nu va deteriora, fiind intotdeauna atractiva din acest punct de vedere. Cablurile impreuna cu care este livrata tastatura, au impletitura neagra si rosie, fiind durabile si moi.

Butoanele au un design mat, sunt antiderapante si mult mai confortabile. Detine functie de „Plug and Play”, aspectul sau fiind unul stilizat astfel ca reprezinta cea mai buna alegere atat ca si tastatura pentru jocuri, cat si pentru celelalte aplicatii uzuale.

Specificatii tehnice tastatura RoTech

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre specifiicatiile tehnice ale tastaturii RoTech, va invitam sa parcurgeti randurile ce urmeaza:

-viteza tastaturii este de 800-1200-2000 dpi;

-are cea mai mare acceleratie- de 30 inch/ sec.;

-are o rezolutie de 8G;

-tensiunea de lucru este de 5V;

-activitatea curentului electric 50mA;

-lungime cablur USB- 1,5 m.

Despre RoTech

Compania noastra detine experienta necesara si cunostinte vaste in domeniu, astfel ca, solutiile furnizate, fie ca este vorba de vreun model de tastatura sau de orice alt produs disponibil in stocul nostru, se ridica fara nicio problema la cele mai inalte standarde.

Faptul ca am reusit sa castigam o pozitie de top pe piata de specialitate si sa ne mentinem, dovedeste capabilitatea si eficienta personalului nostru. Pasiunea pentru domeniu, precum si munca asidua, concentrarea intensa ne-au condus la ceea ce suntem acum- perfectionisti in tot ceea ce facem.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Noutati recomandate

Casti Bluetooth

[50524]

Sunet de inalta fidelitate in casca ta fara fir!

Functia radio FM/ hands free

Joystick PC, USB

(51507)

Functie vibratie puternica, functia „TURBO” rapida si „slow motion”

USB 2.0. Compatibilitate PC

Manere cu striatii pentru o mai buna aderenta

Suport direct 7.0 si editii superioare.Plug and Play

Boxa bluetooth RoTech

[50777] Putere:15W

Dimensiune:24cmx15cmx36cm

Baterie:1500mAh

MP3 player/KARAOKE/radio FM/microfon

Acumulator portabil 10000mAh cu afisaj LED

[54009]

Functia lanterna/ Afisaj LED ce arata nivelul de incarcare/ 3 porturi USB/ Fast charging 2A