Adresa: Str. Avicolei, intrarea 14, nr.2, sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu, 087151

Servicii calitative de multiplicare CD si multiplicare DVD, asigurate de RoTech!
Download duplication offer

Procesul tehnologic de multiplicare CD, respectiv multiplicare DVD se refera la fabricarea discurilor optice mentionate prin injectare si ulterior presare la cald, cu ajutorul unei matrite.

Acest procedeu este realizat la scara industriala, cu alte cuvinte, presupune fabricarea in serie mare a CD-urilor si DVD-urilor, in tiraje ce pot depasi chiar si 50.000 de exemplare, aspect stabilit in functie de necesitatile clientului.

CD Duplication, multiplicare DVD vs. duplicare

Operatiunea de multiplicare CD, multiplicare DVD este deseori confundata cu cea de ardere a discurilor optice, si anume, duplicare, diferenta intre cele 2 fiind dedusa chiar din denumirea fiecarui procedeu.

In timp ce multiplicarea industriala se refera la producerea unui numar considerabil de CD-uri/DVD-uri originale, cu informatia inregistrata chiar din fabricatie, duplicarea presupune realizarea copiilor 1 la 1 a discurilor optice, cu ajutorul unor dispozitive speciale de inregistrare prin ardere cu laser. Spre deosebire de multiplicarea industriala care asigura calitatea produselor obtinute, duplicarea sau copierea este destinata pentru uz intern si individual, calitatea nefiind, desigur, aceeasi cu cea oferita de original.

Ce presupune procesul de multiplicare CD, multiplicare DVD

Procesul de multiplicare CD, respectiv multiplicare DVD este in intregime automat, fiind realizat cu ajutorul unor masini industriale de injectie special concepute pentru acest tip de operatiune, care asigura totodata o productie foarte mare si un randament sporit.

Un rol important in procesul de injectie il joaca matrita, suportul fizic ce contine imaginea discului optic (CD sau DVD) care urmeaza a fi fabricat. In cazul tirajelor mari, matritele se pot uza in timpul procesului de multiplicare, asadar, crearea mai multor unitati identice este indicata in acest caz.

In cadrul procesului de multiplicare CD si multiplicare DVD, informatia dorita (audio, video, sau diferite informatii in diverse formate), este transpusa pe disc chiar in timpul fabricatiei, dupa finalizare, fiind gata inregistrat. De regula, aceasta reprezinta prima faza a multiplicarii, a doua etapa constand in tiparirea etichetei (orice tip de fotografie sau design dorit), pe suprafata discului. Tiparirea este realizata prin procedeu offset, cu cerneala speciala.

Cine apeleaza la multiplicare CD, multiplicare DVD

Cum procedeul de multiplicare CD, multiplicare DVD reprezinta singura modalitate de creare a unui tiraj mare de discuri optice originale, in principiu, cei care apeleaza la astfel de servicii sunt cei care urmaresc distribuirea acestora catre publicul larg, din varii motive.

Ca si exemple concrete, amintim: casele de productie muzicala care au nevoie de CD-uri originale pentru cantaretii pe care ii promoveaza, companiile prezente in industria filmului, firmele private pentru prezentari generale ale acestora etc.

Servicii de multiplicare CD, multiplicare DVD prin RoTech!

Una din companiile care va poate ajuta cu obtinerea unui tiraj mare de discuri optice este RoTech din Bucuresti, care va pune la dispozitie servicii de multiplicare CD, multiplicare DVD la standarde inalte de calitate, in scopul obtinerii unor produse pe masura.

RoTech va ofera solutii ” la cheie” in materie de multiplicare CD, multiplicare DVD, ocupandu-se de la procesarea informatiei, grafica si alte aspecte legate de pre-productie, pana la multiplicarea propriu-zisa a discurilor, furnizarea suportului dorit pentru acestea (carcase, plicuri etc), producing the covers, pe scurt, toate operatiunile necesare pentru obtinerea unui produs complet finit, gata pentru distributie.