Adresa: Str. Avicolei, intrarea 14, nr.2, sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu, 087151

Packaging CD / DVD

In ceea ce priveste modalitatea de ambalare a discurilor optice obtinute prin multiplicare, va punem la dispozitie mai multe variante tocmai pentru a avea de unde alege. Prin diversitatea optiunilor oferite, urmarim sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte legate de aspectul estetic final al produselor comandate.

Astfel, puteti alege modalitati de ambalare standard, mai exact clasicele plicuri de hartie sau carcase din plastic, sau recipiente transparente de tip “cake” unde discurile optice sunt asezate unele peste altele, o varianta ce ofera posibilitatea depozitarii unui numar mare de CD-uri, respectiv DVD-uri, de pana la 50 de bucati.

Carcasele din plastic pot servi ca suport pentru 1 sau chiar si 4 discuri optice. Puteti opta pentru modele cu interior alb, negru sau in diverse nuante cromatice, dimensiunile si modelul propriu-zis variind in functie de preferinte.

Furnizarea suportului pentru discurile optice multiplicate este parte a serviciilor complete pe care le oferim in domeniu. Indiferent ca este vorba de 100 sau 10.000 de exemplare, asiguram modalitatea de ambalare dorita pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de produse gata pregatite pentru a fi oferite spre distributie.